Over TF-It services

Over het bedrijf

Met 30 jaar ervaring in de IT help ik nu als zelfstandig ondernemer andere organisaties. Met als doel digitale IT transities te verwezenlijken. Afhankelijk van de behoefte zijn dat advies-, levering-, implementatie- en/of interim management trajecten. TF-It services levert diensten met een full service karakter op project- en freelance basis.

De IT heeft de afgelopen  tijd een enorme vlucht genomen. Het vakgebied blijft constant in beweging. Er zijn talloze nieuwe specialisaties. Deze kun je niet allemaal beheersen.  Ik heb met veel goede professionele mensen samengewerkt om tot een succesvol resultaat te komen.

TF It services werk
Twan Frehe - TF-It services

Twan Fréhé

Mijn motto is “eenvoud siert”.  Het kan ook in een keer goed! “Do it right the first time.”

Mijn naam is Twan Fréhé en woon in Huissen. In mijn werk staat de kwaliteit voorop. Zowel privé als zakelijk probeer ik voor een uitdaging een goede oplossing te scheppen. Dit lukt ook vaak dankzij een goed oog voor detail. Daar waar nodig help ik een handje binnen de maatschappij. Zo ben ik een tijdje handbalcoach geweest. Assisteer ik bij voetbal als grens- en scheidsrechter en trainer. Bespeel diverse muziekinstrumenten en help jong en oud hierbij.

Ervaringen

Door alle jaren heen is de nodige tijd besteed aan applicatiebeheer zowel technisch als functioneel. Daar waar nodig is een helpende hand geboden bij systeembeheer. Vooral bij het implementeren van nieuwe software. Het spreekt voor zich dat er ook veel software getest is. Als bouwer, kwaliteitsbewaker en ontwerper!

In al die tijd is veel gecommuniceerd met klanten, collega’s en leveranciers in het binnenland en buitenland. Zowel schriftelijk als mondeling. Dit om goed te kunnen afstemmen wat de informatiebehoefte of wensenpakket is.

Als meewerkend voorman van een bouwteam diverse planningen gehaald.

Tot nu toe groot deel gewerkt in de Retail sector. Veelal met logistieke en financiële programmatuur. Maar ook in de administratieve automatisering wordt de functionele kennis van processen steeds belangrijker. De laatste jaren bij Belden als analist/ programmeur actief geweest en bij afwezigheid de management taken overgenomen. Vooral als intermediair met het bouwteam in India en IT directie in de Verenigde Staten.

Software

Het spreekt voor zich dat bij diverse opdrachtgevers nieuwe tools en software aangeleerd diende te worden. Sinds 1988  heb ik al diverse software mogen testen. ICT staat niet stil!
Momenteel volg ik de opleiding SAP / ABAB.

IBM Power I sytems :

Iseries Navigator

CLLE, CL, RPG, RPGLE, Freeformat, SQLRPG, LANSA, ASSET

OMS, Implementer, Turnover

SAP :

ABAB

Microsoft :

SQL server, MSACCSES, Word, Excel

Personeel Salaris : 

ASAP, EMIS

Magazijn Voorraad :

EZ warehouse, BPCS, CC-MS

ERP:

BPCS, TMAS, SAP

Labels Layout formulieren:

Barcode400, EZdesign, ACom

EDIfact/XML berichten:

ECSEDX, GXS, LEXICOM

Boekhouding:

FIS2000/FMS/FINAD, BPCS

Tijdregistratie :

LSYS400

Produkie van goederen en diensten:

OIS Idhammer

IT beheer & support:

Vooral op ISeries